Výklad na rok 2022

Obecná předpověď

Rok bude ve znamení snahy o uzdravení všeho, co onemocnělo. Není toho málo, možná budeme i překvapeni, co vše je nemocné. Jenže raději než lamentovat nad podlomeným zdravím kohokoli a čehokoli, měli bychom se soustředit na revitalizaci a myslet přitom jen na život.

Planeta roste pod zcela novými vibracemi, a i když se děje mnoho věcí, které zůstávají nejednomu lidskému oku skryté, dějí se. Pomalu, ale jistě budeme s mnohým konfrontováni a nemusí nám při některých zjištěních být dobře. Jenže vše je o úhlu pohledu a lamentovat nad tím, co se stalo a mohlo probíhat zcela jinak, nepomůže. Měli bychom se soustředit na to, co je nyní a co můžeme ovlivnit.

Jedná se o zcela výjimečný rok ve smyslu, kdy ukáže, že cesta zpět už skutečně není a my bychom se měli zaobírat vším, co se bude nyní objevovat. Půjde o mnoho nových věcí, a čím dříve se s nimi ztotožníme, tím rychleji na ně budeme umět reagovat. Dobře se tedy dívejme kolem sebe a sledujme dění. Je to jediná možnost, jak rok 2022 ustát v klidu a dokonce v nadšeném očekávání.

Rok bude ve znamení vztahů, které jsou nyní sice dost pokažené na všech úrovních, ale dá nám možnost se znovu zamyslet a mnoho napravit. Ukončeme žabomyší války a začněme si pomáhat. Přicházejí chvíle, kdy se budeme navzájem skutečně hodně potřebovat.

Konečně se začne zrak odvracet od nemoci a pomalu se začneme zabývat tím, co je skutečně hrozbou. Je toho totiž mnoho, co nám bylo utajeno a co bychom vědět měli a vědět budeme. Některá zjištění mohou být šokující, ale nyní více než kdy jindy, bychom měli nechat minulost za sebou.

Na boj naladěný národ se začne zklidňovat, zjistí, že bojem toho moc nevyřešíme. Bouřlivo se může objevovat na politické scéně a to nejen u nás, ale napříč státy prakticky po celém světě. Na scéně se objevuje muž ve znamení nebo ascendentu země, který překvapí. Někoho příjemně, někoho méně. Jenže vyjevenou pravdu ne každý přijme s nadšením.

Politická situace

Očekávejme zajímavé, ale hlavně bouřlivé dění. Nic nepůjde snadno, vše, co jen půjde, se může komplikovat. Je ale podstatné vědět, že i politici by měli myslet na to, že je potřeba jednat ruku v ruce s bořícím se systémem. Bohužel, snaha právě o to, ale moc vidět není.

V tomto směru národ asi moc klidný nebude, již jarní měsíce dají tušit, že jdeme do boje proti naší politické scéně. Zároveň ale tento boj bude i na politické půdě jako takové. Zde se tedy velkého klidu nedočkáme, což znamená jediné, naše vláda nejspíše moc dlouho nevydrží.

Jarem startuje ujištění, že spoléhat se na politiky nemůžeme, alespoň ne zcela ve všem. Letní a podzimní měsíce mohou rozhodnout. Očekávat bychom tedy měli předčasné volby, které ale stejně nikam nepovedou, pokud se na politické scéně neobjeví inovátor, sledující probíhající změny, na které bude umět také reagovat. V roce 2022 se takového člověka nejspíše nedočkáme.

Zároveň by mohla přijít s uklidněním žena, je mocná, přichází ze zahraničí a má dílčí řešení. Bude velmi záležet na tom, zda jí budeme umět naslouchat. Ukáže totiž cestu, nebude snadná, ale je potřeba po ní jít. Jestli nevyslyšíme její slova, celý proces tím můžeme dost přibrzdit.

Čeká nás také volba nového prezidenta. Vyhraje kandidát, který bude celkem jasný, velkého soupeře mít nebude, výsledky by tedy měly být poměrně jednoznačné. Bude ve znamení nebo ascendentu země, je zběhlý v ekonomice a obchodu, umí vyjednávat.

Práce a peníze

Začátek roku nás nechá nadechnout, ale velmi záhy zjistíme, že nic není tak růžové, jak vypadá. Očekávejme další zdražování, ceny ale budou po celý rok velmi pohyblivé, možná dokonce až extrémně. Bude se jednat nejen o jídlo, ale vše o ostatní.

V oblasti práce se zamyslí nejeden z nás. Budeme hledat to, co nás baví a naplňuje, vznikne nejedno podnikání. Pomalu se totiž začnou objevovat nové možnosti, na které budeme mít snahu reagovat. Ukáže se, že jdeme do větší soběstačnosti, budeme se také snažit být méně závislí na systému.

Budeme tím pádem lační po informacích, různé vzdělávací kurzy budou mít zelenou. Zájem bude především o praktické zaměření. Objeví se mnoho těch, kteří zatouží se zaměřit na řemeslo. V kurzu také budou služby v oblasti duchovních nauk a terapií. Zájem stoupne o alternativní léčbu.

Každý, kdo bude mít chuť tvořit, bude mít hvězdy nakloněné a to doslova. Velmi se povede těm, kteří dají do svého konání srdce a duši. Výdělky, přestože jsou též důležité, půjdou ale do pozadí. Spíše než získávání čistého bohatství, bude nás zajímat dlouhodobá prosperita. V tomto směru jsou nám energie skutečně velmi nakloněné.

Zdraví

V minulých letech nám bylo neustále naznačováno, že pokud chceme mít zdravé a fungující tělo, měli bychom se o něj také dobře starat. Bohužel, mnozí z nás toto nepochopili. Nadále jsme hledali možnosti v pomoci zvenčí, signály a upozornění často ignorujeme.

Budeme tedy, možná dost nekompromisně, konfrontováni s tím, že naše volba v mnoha případech šťastná nebyla. Virem totiž nic nekončí, naopak začíná. Že se nevyplácí upřednostňovat vlastní pohodlnost, zjistí nejeden z nás. Tělo nejde obelhat, je naše a také s námi kooperuje celý život. Chce po nás, abychom ho tak vnímali.

Na vzestupu je nejedna nemoc, kterou označujeme jako fatální. Zaměřit bychom se měli na imunitní systém, ten se totiž dost často bude obracet proti nám. Zcela jasně se ukáže, kdo své tělo miluje a kdo ho má jen jako jakousi schránu. Buďme nyní velmi, ale opravdu velmi opatrní. Náprava totiž bude možná jen, pokud tohle skutečně pochopíme. Naše geniální těla nám dávají stále možnost se zamyslet.

Karty jsou v této oblasti dost nekompromisní, ale ne zcela špatné. Zastavme se, nadechněme a srovnejme priority, dokud máme ještě čas. Pokud k nám těla již promluví a dokonce zcela jasně, že cestu je potřeba změnit, doporučením je, stále naslouchat a s klidnou a jasnou myslí hledat řešení.

Výklad na rok 2021

Obecná předpověď

Pomalu ale jistě opouštíme porodní cesty a dereme se ven ze tmy do světla. Mnozí jistě namítnou, že vše je dílo mocných a nespokojených a ano, mají svůj díl práce, ale nikdo z nás není ušetřen impulzů, které posloucháme, aniž bychom měli tušení, že žádný nápad, myšlenka, nepřichází samy od sebe.

Máme před sebou spoustu práce, ale také zvratů a zlomů, které mohou vypadat, že je vše ztraceno. Rok 2021 bude vůbec bohatý na události, které se budou hýbat ze strany na stranu. Už ale nikdy nebudeme takoví, jací jsme teď.

Pochopíme spoustu věcí a souvislostí, nebude zbytí. Pro někoho bude tohle poznání okouzlující a posilující, někoho ale může nemile překvapit. Opouštíme staré systémy, a to i v případě, že v nich stále budeme žít. Nikoho nenechá tato doba na pochybách, že jsme v roce, který je jen přípravou na roky další a zajímavější.

Zlom nastane někdy během jara, konkrétně je vidět měsíc březen, bude velmi důležitý. Protože ale karty ukazují na procesy, které my vidět fyzicky zatím nemusíme a zaznamenáme je později, je dobré brát tento časový údaj s rezervou. V každém případě je vidět změna zásadní, za kterou je muž ve znamení nebo ascendentu vody. Jde kolem něj dokonce karta rizika, tedy někdo,se objeví jak duch, aby ukázal cestu. Pozor, jeho úmysly nejsou moc dobré, ale prosadit to své, bude obtížné.

Rozhodně bychom se měli dobře rozhlížet, také ale více nasměrovat pozornost na sebe sama. Okolí se totiž nadále bude jevit velmi chaoticky. Jsme schopni vše zvládnout v klidu a míru, ale jen tehdy, pokud právě ten mír a klid najdeme v sobě. Těšme se na letní dny, které toho přinesou opravdu mnoho zajímavého ve všech směrech.

Politická situace

Zaznamenáme bouřlivé změny, které se budou týkat hlavně zahraničí, ale na nás budou mít zásadní vliv. Velmi důležité se jeví hned dvě osoby. První je mocná žena (nejspíše Německo), jejíž vláda končí. Odchod této ženy může být poměrně dramatický.

Opět je potřeba se zaměřit právě na měsíc březen a muže v živlu vody. Opět zahraničí (nejspíše USA). Zde se objevuje dokonce karta soudu, čili jeho kroky budou mít zásadní vliv na dění ve světě. Karty kolem tohoto důležitého člověka vidí faleš, nepravdu a snahu o ovlivnění davů, ale ne úspěch. Jeho záměry se sice mohou jevit jako úspěšné, ale zde se potvrdí, že sledovat dění přes média se nevyplácí. Pravda rozhodně vyjde najevo.

Dění hlavně na Slovensku bude viditelné velmi a pro nás impulzem ke změnám. Je více než pravděpodobné, že dojde na příblížení se k naší zemi, také se zde objevují noví vládní činitelé. Mohou být už dokonce zvoleni.

Obecně se politická situace nejen u nás, ale hlavně ve světě, bude velmi hýbat. Zda dobrým směrem, ukáže čas. Ale ti, co vědí, že změny jsou především na nás, se mohou těšit. Dostanou totiž možnost osobní změny velmi rychle. Ti, co spoléhají jen na politiky, mohou být velmi zklamaní.

Práce a peníze

Snaha o oživení ekonomické situace tak, jak ji známe, je zcela zbytečná. Pro nejednoho z nás to znamená spoustu změn, které bude muset podstoupit. Spousta lidí přijde o práci, ale spousta lidí také začne podnikat, nebo o podnikání přemýšlet.

Nevěšme hlavu, vše bude dobré, je ale důležité se připravit na pár dost hubených měsíců, jdou ovšem ustát. Jaro ukáže dílo zkázy, ale také vzestup.

Měli bychom se nadechnout, přestat se bát budoucnosti. Měli bychom odvážněji jít do věcí, které jsme vždy chtěli a příležitosti se skutečně i objeví. Dobře si tedy všímejme toho, co se nám nabízí a vybírejme. Dejme na své srdce a duši. Mysleme stále na to, že práce by měla naplňovat, aby dělala člověka šťastným a výkonným.

Druhá polovina roku se jeví jako mimořádná v ekonomickém směru, ale také v politickém. Karty vidí pád společenství. Je docela možné, že EU jako taková nepřežije.

Zdraví

Karty vir jako mimořádně nebezpečný nevidí od samotného začátku a je tomu tak i nadále. Ptát bychom se tedy měli, proč je nám takto předkládán. Rozhodně není stále vidět hromadné vimírání právě na covid.

Měli bychom si ale konečně uvědomit, kdo za naše zdraví skutečně odpovídá. Ano, jsme to právě my sami. Opatrní bychom měli být na lymfatický systém (jsou zde všechny strachy a obavy), dále je v ohrožení hlavně zažívání (ptát bychom se měli, co nebo koho nemůžeme strávit) a objeví se také časté problémy s páteří (osa těla, která vypovídá, jak rovní jsme, hlavně ale k sobě sama).

Na vzestupu jsou dále problémy duševní a přibude, možná i dramaticky případů rakoviny. Stále se ale jedná o nemoci, které způsobuje negativní myšlení. Také snaha mít vše pod kontrolou.

Pracujme tedy na duševním zdraví, na sobě, na svých snech a přáních. Věnujme se příjemným plánům a dejme vale špatným zprávám, jsou mimochodem dost často upravené, aby právě děsily, co nejvíce. Snažme se být pozitivní za každých okolností.

https://www.facebook.com/Prijeti/photos/a.102163594682496/203362714562583

Vložte svůj text...

Vytvořte si webové stránky zdarma!